Vraag nu uw offerte aan!

Woningontruiming

Of het nu gaat om een woonhuis, flat of senioren woning, u kunt bij ons terecht voor elke ontruiming. Omdat geen één situatie hetzelfde is, is het goed om te weten dat wij ervaring hebben om in te schatten wat er bij woningontruiming komt kijken. Daarom altijd gratis en geheel vrijblijvend opname van de werkzaamheden.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat u voor een bepaalde tijd de woning leeg moet opleveren i.vm. overlijden of aanvaarding nieuwe woning . Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij daar onze planning op aan passen zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij berekenen één prijs, géén onverwachte kosten achteraf.

Advies en begeleiding bij uw woningontruiming

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijke afspraken met u gemaakt zodat u en wij weten waar we aan toe zijn en u verder niet hoeft om te kijken naar het leeg ruimen.

100% opleveringsgarantie

Aangezien wij dagelijks in contact staan met woningbouwverenigingen, bewindvoerers, curatoren, particuliere verhuurders en overige, zijn wij als geen ander op de hoogte van de eisen die gesteld worden aan de op te leveren woning. Tevens zijn wij in bijna alle gevallen in staat de woning in èèn dag geheel te ontruimen.

Tapijt verwijderen

Voor het verwijderen van tapijt en overige hebben wij alle benodigde apparatuur in huis. moeiteloos verwijderen wij tapijt en lijmresten en leveren wij de vloer glad en geschuurd aan u op. 

 

Wensen of vragen mbt uw woningontruiming

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Maar bovenal staan uw wensen voorop. Schroom niet om ons te bellen met uw vraag, wij geven u graag antwoord.

Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten ontruimen, kunnen wij van dienst zijn.

Wij helpen u graag!

040-2618244