Vraag nu uw offerte aan!

Over ons

Specialist in Senioren Verhuizingen

De Senioren Verhuizer is als familiebedrijf dé specialist voor uw verhuizing en dat bewijzen wij door onze aanpak en mogelijkheden. Tevens geldt bij ons "afspraak is afspraak" en dat leggen we graag zwart op wit vast. De Senioren Verhuizer heeft reeds honderden senioren verhuisd van hun oude naar nieuwe woning. Wij begrijpen dat de verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is en dat ziet u ook terug in onze dienstverlening waarmee wij senioren en hun familie totaal kunnen ontzorgen.

In veilige handen

Uw inboedel is bij ons verzekerd voor een waarde van € 100.000,-. Hierdoor is uw inboedel bij ons in goede handen.

Meer dan alleen verhuizing

Het is mogelijk uw hele verhuizing door ons te laten verzorgen inclusief alle denkbare werkzaamheden die bij u opkomen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook bieden wij de oplossing indien een bewoner is komen te overlijden en de woning vrij gemaakt moet worden.

De nieuwe woning wordt door ons huiselijk gemaakt

Een verhuizing is vaak een emotionele gebeurtenis en ook daar houden wij uiteraard rekening mee. Onze standaardservice is het weer huiselijk maken van uw nieuwe woning. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: het aansluiten van uw televisie, het weer gebruiksklaar maken van uw wasmachine en eventueel de wasdroger, enz. enz., zodat u na de verhuizing al meteen de draad weer kunt oppakken.

Wij onderscheiden ons als bedrijf door er voor u te zijn geen vraag is te gek we bieden de hoogste kwaliteit werken met de modernste materialen en uitstekend opgeleid personeel.

Ook kunnen wij aanbieden onze handy-man die u mag inzetten voor werkzaamheden zoals: het ophangen van uw schilderijen of het instellen van uw televisie, in overleg zijn alle wensen mogelijk.

Wij helpen u graag!

040-2618244